Døgnvagt 60 804 805

Som låsesmed med døgnvagt foregår en stor del af vores arbejde udføres uden for almindelig åbningstid. Vi er din garanti for at du uanset tidspunkt kan få fat i en låsesmed i Århus og omegn.

Døgnvagten ved Aros Låse betyder at telefonen bliver besvaret døgnet rundt - hverdage, weekender, ferier og helligdage. Hvis vi imod forventning ikke har mulighed for at rykke ud, henviser vi gerne til andre låsesmede. Ved henvisning til andre låsesmede er det deres priser der er gældende, og ikke priserne listet på vores hjemmeside.

Vi hjælper kunder som..

  • har smækket sig ude af deres lejlighed eller hus.
  • har fået stjålet deres nøgler, og gerne vil have kodet låsen om til nye nøgler.
  • har haft indbrud, og ønsker reparation af opbrudte låse.
  • har knækket nøglen i låsen.

Døgnvagt for erhvervskunder

Ligesom vi tilbyder døgnservice til private, gælder dette naturligvis også vores erhvervskunder. Det er en garanti for dig som kunde, at vi altid får løst dine problemer uanset tidspunkt på døgnet.
Vi har boligforeninger som faste erhvervskunder i Århus, hvor også beboerne nyder godt af aftalen. Som fast erhvervskunde hos Aros Låse er du sikret faste aftalte priser uden overraskelser, som f.eks. prisen for en oplukning for beboere der har smækket sig ude af ejendommen.

  • Står dine medarbejdere fredag eftermiddag og har problemer med at aflåse virksomheden, er vi kun et telefonopkald væk.
  • Har I mistet en A-nøgle til virksomheden rykker vi hurtigt ud og får kodet låsene om.
  • Er låsen til forretningen gået i baglås kort før åbning mandag morgen.

I alle disse situationer vil en låsesmed fra Aros Låse stå klar til at rykke ud og løse problemet, så I kan komme videre med jeres dag.

Skal du være vores næste tilfredse kunde? – Kontakt os her

Vil du ringes op?
    Call Now Button