I langt de fleste tilfælde kan hjemmerøverier undgås, ved at ændre vaner og være særligt opmærksom på hvem man åbner døren for.

Mange af de sikkerhedskæder der er monteret på lejlighedsdøre yder ikke den sikkerhed som man tror, og er døren først åbnet på klem skal der ikke et hårdt spark til for at komme ind. Er din dør til gengæld sikret efter forskrifterne, er den ikke sådan lige at sparke ind.

Det vigtigste er at få visuel konfirmation om hvem der står på den anden side af døren. Er det en person du kender, kan du jo trygt lukke op - men er det en fremmed, kan der desværre være god grund til at være varsom.

Med en dørspion fra Aros Låse kan du hurtigt få et overblik over hvem der står udenfor. Vi tilbyder to forskellige typer løsninger hvad angår dørspioner - den almindelige dørspion og den elektroniske dørspion.

Med en digital dørspion er der monteret en skærm på indersiden af din dør, så du kan se hvem der har ringet på udenfor. Skærmen giver dig et billede i god kvalitet, og har en bred synsvinkel. Du kan på bekvem afstand se et billede af hvem der står udenfor, i stedet for at skulle sætte øjet helt op imod døren på den almindelige dørspion.

 

Skal vi montere en dørspion for dig?

Almindelig dørspion: 595,- inkl. moms og montering

Dørspion abus

Digital dørspion: 1095,- inkl. moms og montering

digital dørspion abus

Er du sikret bedst muligt mod tricktyverier?
Call Now Button