Som virksomhed er det vigtigt at have en pålidelig samarbejdspartner indenfor låse og sikring. Ved Aros Låse er du sikret hurtig udrykning, da vore montører altid har bil og telefon med sig. Uanset om du ringer om aftenen, natten, weekenden eller på helligdage, er du sikret at en låsesmed besvarer dit opkald.

Du skal ikke igennem et større omstillingssystem med vagtcentraler og ventetider, men får fat i hjælp med det samme. At det er en kvalificeret låsesmed der besvarer dit opkald, betyder også at han kan vejlede dig over telefonen – hvis problemet ikke nødvendigvis kræver et udkald.

Ofte er låse og beslag i erhverv/boligforeninger udsat for meget større slid end i private hjem. Dette skyldes at der er et meget hyppigere brug fra kunder, medarbejdere eller beboere sammenlignet med døre i private hjem. Derfor monterer vi altid produkter af den højeste kvalitet, som vi selv har gennemtestet og er sikre på vil egne sig til netop dit behov.

Vi monterer en lang række produkter der er specielt egnet til erhverv, som heavy-duty låsekasser der er kraftigere bygget, dørgreb med egen indbygget fjeder, låsecylindre der kan håndtere snavs og skidt, hængelåse der kan håndtere det danske klima, og mange andre slidstærke produkter. Alt i alt får du en løsning der er bygget til at holde til mange års brug, istedet for at blive slidt op efter kort tids brug.

Erhverv+kunde hos Aros Låse

Som erhverv+kunde med serviceaftale fra Aros Låse, behøver du ikke længere tænke på problemer med låse og beslag i virksomheden. En årlig gennemgang sikrer at alt er som det skal være, og begyndende problemer tages i opløbet. Det kan f.eks. være en dørlukker der ikke er indstillet rigtigt og lukker døren for hårdt i – dette slider både hårdt på døren, låsen og dørlukkeren, men kan også være til støjgene for beboere eller medarbejdere.

Når I tegner en serviceaftale med Aros Låse, får I ikke bare tjekket jeres låse en gang imellem. Udover den årlige gennemgang med smøring og justering, er du sikret den bedste betjening og hurtig udrykning. En serviceaftale med os betyder et tæt samarbejde, der kommer dig til gode på flere punkter.

Vi udarbejder en overskuelig elektronisk plantegning over jeres virksomhed med alle døre noteret, og derefter kan I let udpege hvilken dør der giver problemer i bestillingen af en montør. En bestilling af låsesmed når I har en serviceaftale ved Aros Låse kunne se ud som denne:

”Problemer med Dør 8a, dør smækker hårdt i, dørgreb virker slapt, ønskes løst hurtigst muligt.”

Herefter slår vores låsesmed døren op i vores database og plantegning, hvor han hurtigt kan se hvilke materialer der er monteret på døren og hvor døren er placeret i virksomheden.

Med kvalificeret faglært arbejdskraft der arbejder effektivt og selvstændigt, kan du roligt fokusere på virksomhedens drift i stedet for tidskrævende problemer. Du er sikret at det altid er den samme medarbejder der servicerer din virksomhed, så han ved hvor han skal henvende sig og hvilke produkter der tidligere er benyttet.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker mere information om fordelene ved en serviceaftale med Aros Låse. Denne aftale egner sig både til erhverv, boligforeninger, institutioner og mange andre.

Se priser og fordele for erhverv+kunder her

Vil du ringes op?
    Call Now Button