Som låsesmed arbejder vi med komplet sikring og har ikke kun fokus på selve låsen. Vi leverer og monterer alle typer af beslag der sidder på døre, vinduer og porte. Det drejer sig blandt andet om overfaldsbeslag til hængelåse, dørspioner, sikring af hængsler, automatiske dørlukkere og mange andre produkter.
Aros Låse er låsesmeden i Århus der tilbyder en komplet sikringsløsning, så du kun behøver at henvende dig ét sted.

Vi monterer mange dørlukkere i butikker og opgangsdøre - typisk de steder hvor kunden eller beboeren ikke skal tænke på at lukke døren efter sig. En dørlukker monteret på en opgangsdør i et lejlighedskompleks kan være forskellen der gør at indbrudstyven vælger en anden opgang. Indbrudstyve foretrækker naturligvis så lidt opmærksomhed som muligt, og en opgangsdør der står åben i løbet af en arbejdsdag er som en åben invitation - og så er det ligemeget om din lejlighed ligger i stueetagen eller på fjerde etage.

Kvaliteten af lejlighedsdøre og de låse der er monteret, giver for det meste ikke indbrudstyvene store problemer. Det er en almindelig misforståelse at tyven oftest kommer ind ved at dirke låsen op - selvfølgelig sker det en gang imellem, men i langt de fleste tilfælde bryder de et vindue eller en dør op med et brækjern. Det er langt det hurtigste, og de undgår at stå uden for døren og tiltrække opmærksomhed i længere tid.

Ved at have to låse på døren er du allerede et godt stykke på vejen mod et sikkert hjem. En suppleringslås monteret minimum 400 mm fra den primære lås, giver døren den bedste styrke mod indbrudsforsøg. Suppleringslåsen skal fungere med nøgle fra begge sider - så indbrudstyven ikke kan benytte døren som flugtvej med dine værdier, hvis han har tilegnet sig adgang gennem et vindue. Det ser trods alt mere mistænkeligt ud når en person kravler ud af et vindue med et fladskærms-tv under armen.

Suppleringslåsen er det først skridt mod bedre sikkerhed, men der er mange steder man kan forbedre sit hjem.

Vi står til rådighed for dig, hvis du har spørgsmål om sikring af dit hjem. Kontakt os her

Nedenstående er blot et uddrag af de mekaniske sikringsprodukter vi tilbyder.

  • Låsesystemer
  • Postkasseanlæg
  • Værdiskabe
  • Sikringsgitre
  • Dørlukkere
  • Perimetersikring
  • Porte/låger
  • Hængelåse og beslag

Vil du ringes op?
    Call Now Button