knækket nøgle sort hvid

Har du nogensinde prøvet at knække en nøgle?
Når du køber et låsesystem ved Aros Låse har du livstidsgaranti på nøglerne. Det vil sige at du får tilsendt en ny nøgle uden beregning, hvis den gamle nøgle f.eks. er slidt op eller knækket - den eneste betingelse er at vi skal have den gamle nøgle sendt retur. Garantien gælder uanset hvor gamle dine låse er, så det er lige meget om det er 5, 10 eller 20 år ude i fremtiden. Ingen undtagelser!
Garantien på nøglerne er vores enkle måde at vise, at vi fuldt står inde for kvaliteten af de produkter vi sælger. Os bekendt er der ikke andre i branchen der tilbyder denne garanti!
Denne garanti gælder alle låsesystemer købt ved Aros Låse efter 1. januar 2015.

Det kan være en dyr fornøjelse at smække sig ude - især hvis man har særligt sikre låse i sit hjem. Ved køb af et låsesystem hos os kan du tilvælge indlåsningsservice - så behøver du ikke længere frygte at smække dig ude, og skulle punge store summer ud til en låsesmed for at komme indenfor i dit eget hjem igen.
Er nøglen mistet med fare for at den kan spore tilbage til dit hjem, f.eks. hvis den er blevet stjålet sammen med din pung med adresseoplysninger, koder vi straks låsen om til nye nøgler.
Alternativt kan du bare få en ny nøgle der passer til den eksisterende lås, hvis der ikke er fare for at den stjålne nøgle kan lede tilbage til din adresse.

Kontakt os her for at høre mere om låsesystemer fra Aros Låse

knækket nøgle sort hvid

knækket nøgle i cylinder sort hvid

Nøglegaranti ved køb af låsesystem
Call Now Button