Aros Låse ejes og drives af faglært låsesmed Peter Bjørn Rasmussen. Firmaet har siden 2013 ydet låseservice i hele Østjylland med hovedfokus på Århus og de omkringliggende byer Risskov, Åbyhøj, Lystrup, Skødstrup og Egå.

Jeg har med Aros Låse ønsket at skabe et personligt firma uden de mange mellemled mellem kunde og låsesmed. Mange låsesmede i Århus har tendens til at vokse sig store, og som kunde kommer man ofte i kontakt med både sekretær, låsesmed og bogholder. 
Hos Aros Låse har du som kunde altid direkte kontakt med låsesmeden, og det er også ham, der sørger for fakturering. På den måde er du helt sikker på, at arbejde og pris altid følger det aftalte. 

For at opnå målsætningen om at være en af de billigste låsesmede i Århus, holder jeg udgifterne nede og koncentrerer mig om de opgaver, jeg gør bedst. For dig som kunde betyder det en konkurrencedygtig pris på arbejdsløn og materialer. Ligger opgaven udenfor firmaets arbejdsområde, henviser jeg gerne til andre låsesmede, sådan at opgaven bliver løst på bedste vis.

Jeg ser frem til at hjælpe dig med din næste låseopgave.

Venlig hilsen 
Peter Rasmussen, Aros Låse

Aros Låse yder låseservice i hele Østjylland, med primært fokus på Århus og de omkringliggende byer som Trøjborg, Risskov, Lystrup, Skødstrup, Åbyhøj, Egå og Skæring Se vores fulde aktionsområde her.

Vil du ringes op?
    Call Now Button