Rådgivning

Vi har mange års erfaring med rådgivning om låse og sikring, både til arkitekter, bygherrer, håndværkere og private. Vores sikringsteknikere er eksperter i rådgivning i forbindelse med valg af låse og beslag i nybyggeri, og opgradering af eksisterende installationer. Med udgangspunkt i vores brede udvalg af produkter, finder vi den løsning I leder efter hvor der både er taget hensyn til indbrudssikring, brandkrav og bygningens æstetik.

Det er vigtigt at der er tænkt over sikring af bygningen fra projektets start, da det kan have indflydelse på bestilling af døre og vinduer. Ved at sørge for at sikringen er indtænkt fra start, undgår I lappeløsninger og ekstraregninger i sidste ende.

Sikkerhedstjek

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af dit hjem, hvor vi finder forslag til sikringsforbedringer. Danmark ligger på førstepladsen hvad angår årlige indbrud i Europa. Det skyldes at vi generelt har mange værdier som f.eks. smykker, designermøbler og elektronik - men der er meget lidt fokus på sikring af huse og låsene er ofte meget gamle.

Vore medarbejdere er uddannet inden for branchen, og går højt op i at finde den korrekte løsning til dit hjem. Hvis du ikke ejer værdier af betydning, kan det næppe svare sig at få monteret patenterede låse - men har du stadig den gamle Ruko-nøgle med det runde hoved, anbefaler vi kraftigt at få låsene opgraderet til nye og tidsvarende låse.

Grunden til at gennemgangen er gratis er at vi ønsker at løfte niveauet for låse og sikring i hele Østjylland, så indbrudstyvene trækker til andre landsdele istedet. Gennemgangen tager ikke lang tid, og det tilbud vi fremsender om forbedringer er helt uforpligtende.

Book sikkerhedstjek her

Vil du ringes op?
    Call Now Button