Låsesmed Egå/Skæring

Din lokale låsesmed i Egå og Skæring

Aros Låse er din låsesmed i Egå og Skæring. Vi yder montering, service og reparation af låse både for private kunder og virksomheder. Er nøglen tabt eller stjålet, eller er låsen gået i baglås kan du altid ringe til låsesmeden der hurtigt er fremme. Med døgnvagt yder vi låseservice hele døgnet rundt i Egå, Skæring og hele Århus omegn.

Det er vores mål at være jeres foretrukne valg af låsesmed i Egå og Skæring. I er sikret den bedste service til særligt konkurrencedygtige priser og produkter i højeste sikkerhed og kvalitet. Priser for låseservice i Egå og Skæring er de samme som for resten af Århus, og kan ses under menuen Priser. Skal du have en pris på større arbejder, er vi altid klar på at give et skarpt tilbud med en fast pris!

For en kop kaffe tilbyder låsesmeden en gennemgang af jeres ejendom og kvitterer med et skarpt uforpligtende tilbud på montering af nye låse og andre sikringsprodukter. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte Aros Låse på telefon: 60 804 805 eller mail: info@aros-laase.dk. Husk: Rådgivning koster ingenting

Jeg ser frem til at hjælpe dig med din næste låseopgave i Egå.

Peter Rasmussen, Aros Låse

Vil du ringes op?