Services

Services

Aros Låse har som den eneste låsesmed i Århus priser stående på hjemmesiden. Du får en idé om prisniveauet for din opgave, og slipper for ubehagelige overraskelser når arbejdet er færdiggjort. Du finder ikke tillæg på din faktura som f.eks. miljøtillæg, kørselstillæg eller servicebil. God låseservice til enkle priser! 

Døgnvagt

En stor del af vores arbejde foregår uden for normal arbejdstid, da vi står klar til at servicere kunder i stort set hele Østjylland døgnet rundt. Vores montører er klar til at hjælpe døgnet rundt, og har altid telefon og servicebil med hvor de befinder sig.

Rådgivning

Vores medarbejdere har indgående kendskab til branchen og til hvilke krav der stilles til sikringsprodukter fra forsikringsselskaberne. Vi har et bred udvalg af produkter, og kan designe præcis den løsning du eftersøger.

Erhvervsaftale

Virksomheder, boligforeninger og institutioner kan, ved at tegne en erhvervsaftale, drage fordel af faste lave servicepriser, gode materialerabatter og forbedrede garantiforhold. Erhvervsaftalen er baseret på en loyalitetsaftale, hvor Aros Låse benyttes fast som låsesmed.

Låsesmed

Vi servicerer primært kunder i Århus og forstaderne til Århus. Derudover yder vi også låseservice til kunder i blandt andet Horsens, Skanderborg og Silkeborg. Kontakt os idag for at høre om vores låsesmede kører i dit område.

Vil du ringes op?