Låsesmed Risskov

Din lokale låsesmed i Risskov

Døgnvagt - når det er akut!

Aros Låse tilbyder døgnvagt låseservice i hele Risskov og Vejlby. Uanset om det drejer sig om en defekt lås, en knækket eller mistet nøgle, står Aros Låse – låsesmeden i Risskov klar til at hjælpe dig. Med låsesmeden boende lokalt, er du sikker på hurtig udrykning når du har brug for det. Oftest er låsesmeden fremme på din adresse senest 20 minutter efter dit opkald. 

Ønsker du en gennemgang af låsene i din bolig, kan du booke et uforpligtende besøg her. Låsesmeden gennemgår ejendommen med jer, og sammen finder I den løsning der passer bedst til jeres behov. Gennemgangen er 100% uforpligtende, ligesom det tilbud du får tilsendt efterfølgende. Ved Aros Låse er rådgivning altid uden beregning.

Igennem god og personlig service samt skarpe konkurrencedygtige priser, tilstræber Aros Låse at blive den foretrukne låsesmed i Risskov. Ønsker du et tilbud på udskiftning til nye dirkesikre og patenterede låse, er du meget velkommen til at kontakte os her. På tilbudsiden kan du følge med i de aktuelle tilbud der løbende opdateres.

Jeg ser frem til at hjælpe dig med din næste låseopgave i Risskov.

Peter Rasmussen, Aros Låse

Vil du ringes op?