Randi (Dørgreb og beslag)

Aros Låse er din professionelle partner indenfor låse og sikring

Vores omfattende produktportefølje indenfor mekanisk og elektronisk sikring henvender sig både til private kunder, ejerforeninger, boligforeninger, kollegier og virksomheder.

For at opnå den bedste sikring skal der både fokuseres på ordenlig mekanisk sikring af indgangsdøre, vinduer og terrassedøre – men derudover kan man også sikre sig bedre ved at ændre små vaner og forhold i sin hverdag. Dette kan f.eks. være ved at forhindre at tyven kan bevæge sig omkring i haven ubemærket, ved at holde hækken klippet nede og få monteret udendørsbelysning der tænder ved bevægelse. En anden simpel ændring er at sørge for, at der ikke ligger værdier fremme så de er synlige udefra – især kontanter og letomsættelige varer som iPads og anden elektronik. Se flere gode råd her

Ordenlige sikring af døre og vinduer virker afskrækkende for indbrudstyvene, og de mister interessen hvis adgangen til huset er for besværlig. Derfor anbefaler vi anbefaler at man i første omgang koncentrerer sig om at følge de gode råd og sørge for at få sikret indgangsdøre, vinduer og terrassedøre. Hvis man herefter ønsker at sikre sig yderligere kan man overveje at få monteret alarm, overvågning eller lignende elektronisk sikring.

Et alarmanlæg kan hjælpe ved at stresse indbrudstyvene, hvis de først er kommet ind – men kan faktisk også gøre huset mere udsat for indbrud, da alarmanlæg ofte forbindes med større værdier i huset.

Vil du ringes op?